FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!

Laktózmentes vegyes sajt 80 g

A Val d'Apsa új formátumú termékei vékonyan szeletelve, külön-külön átlapolva, innovatív és környezetbarát csomagolásban érkezik. A tálcák papírból készülnek melyek átlátszó filmbevonata megőrzi a termék friss ízét. A szeletek ideálisak szendvicsek, saláták ízesítésére 

 

A termék speciális hűtött csomagolásban kerül szállításra

 

Termelői információ

 

A Caseificio Val D'Apsa egy olasz családi vállalkozás, amelyet a kezdetektől fogva az alapító család vezetett. 1969-ben alakult Cuneo tartományban, Olaszországban. A cég fő tevékenysége a kiváló minőségű tejtermékek, sajtok és vajak előállítása, amelyeket a világ számos országába exportálnak. A cég egyik legfontosabb elve a minőség és a hagyomány tiszteletben tartása, és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása az előállítás során.

A Caseificio Val D'Apsa főbb termékei közé tartozik a Parmigiano Reggiano sajt, a Grana Padano sajt, a pecorino sajtok, a mozzarella és a ricotta sajtok, valamint különféle félkemény és kemény sajtok. A vállalat továbbá számos más tejterméket is készít, mint például tejföl, tejszín és vaj.

Az évek során a Caseificio Val D'Apsa sikere azon alapul, hogy a cég mindig hű maradt az eredeti receptekhez és a hagyományos technológiákhoz, amelyeket generációkon át örökítettek tovább. A cég továbbra is elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és az olasz tejtermék-ipar egyik legmegbízhatóbb és legmagasabb minőséget nyújtó cégeként ismert.

Kategória
Szeletelt sajt
Volume
80 g
Brand
Caseificio Val d'Apsa
Producer
1 700 Ft
Details

Összetevők: pasztőrözött juhtej és tej, laktózmentes (<0,01 g), só, tejoltó és válogatott tejsavas erjesztők

Info
Article No.
2129-Caseificio_Val_D__Apsa