FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!
Le Dolcezze di Nanni Karamellás keksz
Le Dolcezze di Nanni Karamellás keksz
2 500 Ft

Le Dolcezze di Nanni Karamellás keksz

Toszkán száraz keksz karamell ízesítéssel, amit a hagyomány és tradíció jellemez. A család Ada nagymamája unokáinak ezt a kekszet készítette, amit tejbe, kávéba áztatva finom reggeliként fogyasztanak a mai napig. A fő étkezések befejezésén kívül a nap bármely időszaka alkalmas egy finom Biscottoni-ra.

 

Termelői információk

 

1959 óta a Le Dolcezze di Nanni eredeti olasz kekszek és sütemények (dolce) gyártója. A cég Ponte D'Arbiában található, a Val D'Arbia szívében, a Via Francigena (Toszkána) mellett Siena-ban. Marini Giovanni (barátai "Nanni"-nak) családja 1984 óta látja el az ínyenceket szerte a világon gyönyörű termékekkel, amelyek a sienai ősi cukrászati ​​hagyományokon alapulnak. Ezeknek az ízletes, kézzel készített termékeknek a teljes kézműves gyártása kiváló minőségű (természetes és tartósítószer nélküli) alapanyagokból készül, így a "Nanni" péksüteményei és kekszei ismertté válnak az ínyencek és a high-end vendéglátóhelyek körében. Szigorúan kézzel készített és híres az egész világon. Az alapot továbbra is réz edényekben főzik, majd kézzel formázzák, hogy a régi ízek változatlanok maradjanak. A gondosan válogatott mandulából készült Ricciarellit és Amarettit egyenként összegyúrják, majd „megcsípik”.

Kategória
Cookie
Volume
200 g
Brand
Le dolcezze di Nanni
Producer
2 500 Ft
Details
Ingredients: WHEAT FLOUR, sugar, fresh eggs 16%, butter (milk) 10%, caramel flavor (sugar, water), leavening agent: (E450i, E500ii, corn starch), leavening agent: E503, natural aroma. also made in a user factory (ALMOND, PISTACHIO, HAZELNUT and WALNUT).
Keep in a dry, cool place, protected from radiant heat.
Info
Article No.
2062-Le_dolcezze_di_Nanni
Similar products