FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!
Le Dolcezze di Nanni Cappuccinos keksz
Le Dolcezze di Nanni Cappuccinos keksz
2 500 Ft

Le Dolcezze di Nanni Cappuccinos keksz

Toszkán száraz keksz Cappuccino ízesítéssel, amit a hagyomány és tradíció jellemez. A család Ada nagymamája unokáinak ezt a kekszet készítette, amit tejbe, kávéba áztatva finom reggeliként fogyasztanak a mai napig. A fő étkezések befejezésén kívül a nap bármely időszaka alkalmas egy finom Biscottoni-ra.

Termelői információk

 

1959 óta a Le Dolcezze di Nanni eredeti olasz kekszek és sütemények (dolce) gyártója. A cég Ponte D'Arbiában található, a Val D'Arbia szívében, a Via Francigena (Toszkána) mellett Siena-ban. Marini Giovanni (barátai "Nanni"-nak) családja 1984 óta látja el az ínyenceket szerte a világon gyönyörű termékekkel, amelyek a sienai ősi cukrászati ​​hagyományokon alapulnak. Ezeknek az ízletes, kézzel készített termékeknek a teljes kézműves gyártása kiváló minőségű (természetes és tartósítószer nélküli) alapanyagokból készül, így a "Nanni" péksüteményei és kekszei ismertté válnak az ínyencek és a high-end vendéglátóhelyek körében. Szigorúan kézzel készített és híres az egész világon. Az alapot továbbra is réz edényekben főzik, majd kézzel formázzák, hogy a régi ízek változatlanok maradjanak. A gondosan válogatott mandulából készült Ricciarellit és Amarettit egyenként összegyúrják, majd „megcsípik”.

Kategória
Cookie
Volume
200 g
Brand
Le dolcezze di Nanni
Producer
2 500 Ft
Details
Ingredients: WHEAT FLOUR, sugar, fresh eggs 17%, butter (milk) 11%, baking soda: (E4501, E500i, corn starch, skim milk powder 0.9%, instant coffee (100% Arabica) 0.6%, leavening agent: E503
Made in a factory that also uses SOY, NUTS (ALMOND, PISTACHIO, HAZELNUTS and WALNUTS).
Keep in a dry, cool place, protected from radiant heat.
Info
Article No.
2061-Le_dolcezze_di_Nanni
Similar products