FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!
Le Dolcezze di Nanni Morbiducci Egész fügével
Le Dolcezze di Nanni Morbiducci Egész fügével
1 800 Ft

Le Dolcezze di Nanni Morbiducci Egész fügével

A Toszkán kekszek egyik klasszikusa a Morbiducci, amit a hagyományok és a családi receptura alapján készülnek. Puha kekszek, amik tökéletes kísérői teák, kávék cappuccinok esetleg édesborok mellé. Étkezés végén desszertként is fogyasztható.

Termelői információk

 

1959 óta a Le Dolcezze di Nanni eredeti olasz kekszek és sütemények (dolce) gyártója. A cég Ponte D'Arbiában található, a Val D'Arbia szívében, a Via Francigena (Toszkána) mellett Siena-ban. Marini Giovanni (barátai "Nanni"-nak) családja 1984 óta látja el az ínyenceket szerte a világon gyönyörű termékekkel, amelyek a sienai ősi cukrászati ​​hagyományokon alapulnak. Ezeknek az ízletes, kézzel készített termékeknek a teljes kézműves gyártása kiváló minőségű (természetes és tartósítószer nélküli) alapanyagokból készül, így a "Nanni" péksüteményei és kekszei ismertté válnak az ínyencek és a high-end vendéglátóhelyek körében. Szigorúan kézzel készített és híres az egész világon. Az alapot továbbra is réz edényekben főzik, majd kézzel formázzák, hogy a régi ízek változatlanok maradjanak. A gondosan válogatott mandulából készült Ricciarellit és Amarettit egyenként összegyúrják, majd „megcsípik”.

Kategória
Cookie
Volume
200 g
Brand
Le dolcezze di Nanni
Producer
1 800 Ft
Details
Ingredients: WHEAT FLOUR, dried figs (preservative: sulfur dioxide, as residue) 29% sugar, glucose-fructose syrup, butter (milk) 4%, egg powder, leavening agent: (E450i, E5001, corn starch)
SOY, NUT SHELLS also made in a user factory (ALMOND, PISTACHIO, HAZELNUT and WALNUT).
Keep in a dry, cool place, protected from radiant heat.
Info
Article No.
2057-Le_dolcezze_di_Nanni
Similar products