FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!
Le Dolcezze di nanni Cantucci Mandula és Kakaó
Le Dolcezze di nanni Cantucci Mandula és Kakaó
2 800 Ft

Le Dolcezze di nanni Cantucci Mandula és Kakaó

Ropogós mégis könnyű sütemény amely ideáli az étkezés édes befejezéséhez. Tea, cappuccino vagy kávé tökéletes kísérője. Klasszikus változatát az egész héjas mandula íze jellemzi.

Termelői információk

 

1959 óta a Le Dolcezze di Nanni eredeti olasz kekszek és sütemények (dolce) gyártója. A cég Ponte D'Arbiában található, a Val D'Arbia szívében, a Via Francigena (Toszkána) mellett Siena-ban. Marini Giovanni (barátai "Nanni"-nak) családja 1984 óta látja el az ínyenceket szerte a világon gyönyörű termékekkel, amelyek a sienai ősi cukrászati ​​hagyományokon alapulnak. Ezeknek az ízletes, kézzel készített termékeknek a teljes kézműves gyártása kiváló minőségű (természetes és tartósítószer nélküli) alapanyagokból készül, így a "Nanni" péksüteményei és kekszei ismertté válnak az ínyencek és a high-end vendéglátóhelyek körében. Szigorúan kézzel készített és híres az egész világon. Az alapot továbbra is réz edényekben főzik, majd kézzel formázzák, hogy a régi ízek változatlanok maradjanak. A gondosan válogatott mandulából készült Ricciarellit és Amarettit egyenként összegyúrják, majd „megcsípik”.

Kategória
Cookie
Volume
200 g
Brand
Le dolcezze di Nanni
Producer
2 800 Ft
Details
Ingredients: WHEAT FLOUR, sugar, ALMONDS 21%, fresh eggs, cocoa powder 4%, butter (milk) 2%, glucose-fructose syrup, bulking agents: (E450i, E500ii, corn starch), bulking agent: E503, sea salt, term. vanilla aroma.
Made in a factory that also uses SOY, NUTS (ALMOND, PISTACHIO, HAZELNUTS and WALNUTS).
Keep in a dry, cool place, protected from radiant heat.
Info
Article No.
2054-Le_dolcezze_di_Nanni
Similar products