FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!
Le Dolcezze di Nanni Ricciarelli
Le Dolcezze di Nanni Ricciarelli
2 600 Ft

Le Dolcezze di Nanni Ricciarelli

Finom marcipán sütemény ami 40% mandulát, cukrot, tojásfehérjét és egy csipetnyi narancsot tartalmaz. Sienna városának tipikus történelmi desszert édessége, amelyet elsősorban karácsonykor fogyasztanak. A feldolgozást teljes egészében kézzel végzik, az ősi receptek alapján, tiszteletben tartva az összes gyártási lépést, ami garantálja a késztermék magas minőségét. Tartósítószer, színezék és liszt nélkül készül. Kiváló étkezés végén fogyasztva, desszertként olyan édes borok mellé, mint a Vin Santo vagy a Moscadello di Montalcino. Ideális a nap bármely szakában, teával, kávéval vagy cappuccinóval párosítva.

 

Termelői információk

 

1959 óta a Le Dolcezze di Nanni eredeti olasz kekszek és sütemények (dolce) gyártója. A cég Ponte D'Arbiában található, a Val D'Arbia szívében, a Via Francigena (Toszkána) mellett Siena-ban. Marini Giovanni (barátai "Nanni"-nak) családja 1984 óta látja el az ínyenceket szerte a világon gyönyörű termékekkel, amelyek a sienai ősi cukrászati ​​hagyományokon alapulnak. Ezeknek az ízletes, kézzel készített termékeknek a teljes kézműves gyártása kiváló minőségű (természetes és tartósítószer nélküli) alapanyagokból készül, így a "Nanni" péksüteményei és kekszei ismertté válnak az ínyencek és a high-end vendéglátóhelyek körében. Szigorúan kézzel készített és híres az egész világon. Az alapot továbbra is réz edényekben főzik, majd kézzel formázzák, hogy a régi ízek változatlanok maradjanak. A gondosan válogatott mandulából készült Ricciarellit és Amarettit egyenként összegyúrják, majd „megcsípik”.

Kategória
Cookie
Volume
160 g
Brand
Le dolcezze di Nanni
Producer
2 600 Ft
Details
Ingredients: ALMONDS 40%, sugar, honey, powdered sugar (sugar, rice starch), EGG PROTEIN POWDER, bulking agent: E503, natural vanilla flavor, orange oil essence. May contain MILK, SOY and NUTS. Made in almond, walnut, pistachio, hazelnut processing plant. Store in a dry, cool place, protected from radiant heat. Place of origin: Italy.
Info
Article No.
2052-Le_dolcezze_di_Nanni
Similar products