FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!
Pármai sonka DOP 18 hónapig érlelt 110 g
Pármai sonka DOP 18 hónapig érlelt 110 g
2 800 Ft

Pármai sonka DOP 18 hónapig érlelt 110 g

A Cav. Umberto Boschi Pármai sonkája DOP minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az előállítása során betartják a szigorú előírásokat, amelyek biztosítják a termék minőségét és autentikus olasz ízét. A sonka csak a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készül, és hagyományosan sózva és 18 hónapig érlelve van, hogy kifejezze a sonkák jellegzetes ízét.

 

Termelői információ

A Cav. Umberto Boschi egy olasz vállalat, amely az 1950-es évek óta foglalkozik kiváló minőségű olasz élelmiszerek előállításával. A cég eredetileg egy kis családi vállalkozás volt, amely az idők során fokozatosan bővült.

Észak-olaszországi Emilia-Romagna tartományban található, amely híres az olasz gasztronómiáról és az élelmiszeripari hagyományokról.

A vállalat filozófiája az, hogy az ételeknek nemcsak finomnak, hanem minőségi alapanyagokból kell készülniük, amelyek nem tartalmaznak mesterséges vagy adalékanyagokat. Emellett a cég nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, az etikus élelmiszeriparra, és törekszik arra, hogy környezetbarát és társadalmilag felelős módon működjön.

Kategória
Felvágottak
Volume
110 g
Brand
Cav. Umberto Boschi
Producer
2 800 Ft
Info
Article No.
1500-Cav_Umberto_Boschi