FREE SHIPPING OVER 30,000 HUF. WE DELIVER ON MONDAY, TUESDAY AND WEDNESDAY!

Strolghino - Culatello szalámi - Cav. Umberto Boschi

A húsok, amelyeket a strolghino előállításához használtunk: darált hús, szalonna és sonkadarabok keveréke, sóval, fűszerekkel és Lambrusco borral ízesítve. A tölteléket természetes sertésbélbe töltjük. Egyenként, és rögzített súlyban csomagolva. 

 

Termelői információ

A Cav. Umberto Boschi egy olasz vállalat, amely az 1950-es évek óta foglalkozik kiváló minőségű olasz élelmiszerek előállításával. A cég eredetileg egy kis családi vállalkozás volt, amely az idők során fokozatosan bővült.

Észak-olaszországi Emilia-Romagna tartományban található, amely híres az olasz gasztronómiáról és az élelmiszeripari hagyományokról.

A vállalat filozófiája az, hogy az ételeknek nemcsak finomnak, hanem minőségi alapanyagokból kell készülniük, amelyek nem tartalmaznak mesterséges vagy adalékanyagokat. Emellett a cég nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, az etikus élelmiszeriparra, és törekszik arra, hogy környezetbarát és társadalmilag felelős módon működjön.

Kategória
Felvágottak
Volume
190 g
Brand
Cav. Umberto Boschi
3 000 Ft
Details

Méret 190 g. Közepes érlelés, kb. 15 nap. Csomagolás: 1 darab, Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi: csomagolástól számítva 90 nap

Info
Article No.
1206-Cav_Umberto_Boschi