30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Frantoio Pruneti Organikus extra szűz olivaolaj

Különleges szűz olívaolaj közepes / világos árnyalatú, mind keserű, mind fűszeres; nagyon harmonikus, erős gyümölcs- és zöldségjegyekkel. Alkalmas zöldségek, húsok, hüvelyesek és hal alapú levesekhez; kiválóan alkalmas főtt vagy párolt zöldségek ízesítésére. Kiválóan alkalmas grillezett halakhoz, fehér húsokhoz és érlelt sajtokhoz.

 

Termelői információk

 

Chianti Classico szívében, amely a kiváló mezőgazdasági olajfa-termesztéséről híres, a Pruneti testvérek, akik kiskoruk óta szenvedélyesen rajongtak az extra szűz olívaolajért, négy generáción át öröklődő családi hagyomány őrzőiként élnek.

A Pruneti család személyesen felügyeli a gyártás minden szakaszát a végtermékig, biztosítva, hogy olajaik a legmagasabb minőséget érjék el. Az ősi bölcsességet és az új ismereteket egyaránt alkalmazva az előállítási folyamatukban, a Frantoio Pruneti extra szűz olívaolaja kiérdemelte a helyét a föld igazi szimbólumaként. Vállalkozásukat folyamatosan díjazzák Marco Oreggia Flos Olei útikönyvének szerkesztői, és 2014-ben és 2015-ben megkapták a „Legjobb gazdaság” 97/100-as helyezést

Kategória
Olivaolaj
Kiszerelés
250 ml
Márka
Frantoio Pruneti
Ízesítés
Natúr
Gyártó
3 050 Ft
Részletek
Termőterület: San Paolo in Chianti (Florence-Toszkána)
Olívafajták: Leccino, Moraiolo, Frantoio és egyéb
kisebb fajták
Gyártó: Frantoio Pruneti
Közvetlen fénytől és hőtől védett, hűvös helyen tartandó.
Származási hely: Olaszország
Adatok
Cikkszám
1674-Frantoio_Pruneti
Hasonló termékek