30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Pastificio Faella Scialatielli

A Scialatielli tésztát általában kissé egyenetlenül vágják, a tagliatelle-hez hasonló formájúra, de rövidebbre (kb. 10 cm) és kicsit vastagabbra és szélesebbre (10 mm).

Főzési idő: 9-11 perc

Termelői információ

 

Gaetano Faella 1907-ben alapította meg családi cégét Grananóban, Nápolytól délre, Campania régióban. Grananót a szárított tészta olasz szülőhelyének tartják. A legenda szerint a hegyekből a tengerbe áramló szellő tökéletes feltételeket teremtett a tésztaszárításhoz. A Faella tészta elkészítésének három paracsolata van: 100% -ban olasz búza, kizárólag bronzból készült tésztanyomó segítségével extrudálják, és két napig szárítják a legalacsonyabb hőmérsékeleten.

 

 

Kategória
Tészta
Kiszerelés
500 g
Márka
Pastificio Faella
Gyártó
2 050 Ft
Részletek

Összetevők: 100% olasz durum BÚZADARA, gragnanoi forrásvíz .
Főzési idő:  9-11 perc.

 

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el.




Átlagos tápérték 100g termékben

Energia

1521 kJ / 359 kcal

Zsír

1,4 g

amelyből telített zsírsavak

0,3 g

Szénhidrát

73 g

amelyből cukrok

3,3 g

Fehérje

13 g

0 g

Vas

0,6 g

Élelmi rost

2,1 g

 

Allergének: Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.

 

Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Adatok
Cikkszám
1811-Pastificio_Faella
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek