30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.
A Cucina Antica kacsaraguja egy klasszikus recep alapján készül első osztályú húsból (comb és mellfilé), késes darálással; kiválóan alkalmas hosszú tésztaételek, különösen tojásos tésztaételek, polenta, szendvicsek,ízesítésére. Felmelegítve kitűnő mártásválik belőle.
Termelői információk
Az egész 1932-ben kezdődött, amikor Romolo Barbieri látnoki képességgel rendelkező vállalkozó megálmodta és megalapította élvonalbeli pácolt húsokat gyártó cégét, Cavezzo kisvárosában, Modenától északra. Az első különlegesség, a Ragú Tutto ami a II. világháború idején a szószok előfutára volt. Az innovációk folyamatos keresése kifinomult termékek fejlesztéséhez vezetett. Így 2014-ben új termékcsaládot hoztak létre Cucina Antica névvel.
Összetevők: Kacsa (55%), víz, sárgarépa, szalonna, napraforgómag olaj,zöldségek (hagyma, zeller), Barolo DOCG bor (4%),sonka, kukoricakeményítő, só, gyógynövények, fűszerek,
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia
412 kJ / 98 kcal
Zsír
amelyből telített zsírsavak
4,7 g
1,2 g
Szénhidrát
amelyből cukrok
3,6 g
2,3 g
Fehérje
10 g
Só
1,8 g
Allergének: Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.
Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Min. megőrzi a gyártástól számított 36 hónapig.Felbontás után hűtve, +4°C-on tárolandó, 2 napig fogyasztható.