00-as típusú lágy búzaliszt. Erős szemcsékkel előállítva, amely biztosítja a folyadék nagy felszívódási képességét és a tészta stabilitását főzés közben, kifejezetten friss tészta előállítására készült liszt. Ideális mind kézi feldolgozáshoz, mind extrudáláshoz, kiváló eredményeket ad a recept által megkövetelt bármilyen típusú folyadékkal. Ez egy antioxidáns-mentes liszt, amely mindig életben tartja a tészta színét a magas szintű finomításnak köszönhetően, amelyet a fejlett őrlési technológiával érnek el. Jellemzőinek legjobb tulajdonságait garantálja.Más típusú liszttel vagy búzadarával összekeverése nélkül használható
Termelői információ
A többgenerációs családi vállalkozás ugyan nagyra nőtt, de még mindig a régi malom helyén található. A mostanra már gépesített malomban a búzát igazán finomra őrlik, amely búzából aztán készül a tészta és a pizza. Molino Quaglia ügyvezető éppen ezért Pizza Egyetemet és Tészta oktatást is tart növendékeinek minden évben.