30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Pastificio Benedetto Cavalieri Penne
Pastificio Benedetto Cavalieri Penne
2 150 Ft

Pastificio Benedetto Cavalieri Penne

A Penne egy extrudált tésztafajta, henger alakú darabokkal, ferdén vágott végekkel. A penne az olasz penna többes számú alakja, amely a latin penna szóból származik, és az angol pen szó rokon szava. Amikor ezt a formátumot létrehozták, az akkor mindenütt jelenlévő töltő- és merítőtoll acélhegyét kívánta utánozni. 

Főzési idő: 12-13 perc

 

Termelői információ

 

1918 óta négy generáción átívelő sikeres családi vállalkozás. Pugliában, Lecce közelében található Benedetto Cavalieri páratlan tudást örökít meg a durum tésztafélék terén és ehhez egyedülálló finomság társul. A tészta megmunkálására egy KÍMÉLETES eljárást választottak: a búzadara kizárólag bronzból készült tésztanyomó forma segítségével kerül feldolgozásra. Miután a tészta kihúzásra került, egy olyan helyiségbe viszik, ahol lassú szárítással verhetetlen állagot és főzésállóságot biztosítanak a termékeknek.

Kategória
Tészta
Kiszerelés
500 g
Márka
Pastificio Benedetto Cavalieri
Gyártó
2 150 Ft
Részletek

Összetevők: 100% olasz durum BÚZADARA, víz
Allergének: szóját tartalmazhat. Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el. Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia

1490kJ

Zsír

1,5 g

amelyből telített zsírsavak

0,3 g

Szénhidrát

71,5 g

amelyből cukrok

3,6 g

Fehérje

12,55 g

 

Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Adatok
Cikkszám
1563-Pastificio_Benedetto_Cavalieri
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek