30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Pecorino Toscano szeletelt 80 g

A Val d'Apsa új formátumú termékei vékonyan szeletelve, külön-külön átlapolva, innovatív és környezetbarát csomagolásban érkezik. A tálcák papírból készülnek melyek átlátszó filmbevonata megőrzi a termék friss ízét. A szeletek ideálisak szendvicsek, saláták ízesítésére.

 

A termék speciális hűtött csomagolásban kerül szállításra

Termelői információ

 

A Caseificio Val D'Apsa egy olasz családi vállalkozás, amelyet a kezdetektől fogva az alapító család vezetett. 1969-ben alakult Cuneo tartományban, Olaszországban. A cég fő tevékenysége a kiváló minőségű tejtermékek, sajtok és vajak előállítása, amelyeket a világ számos országába exportálnak. A cég egyik legfontosabb elve a minőség és a hagyomány tiszteletben tartása, és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása az előállítás során.

A Caseificio Val D'Apsa főbb termékei közé tartozik a Parmigiano Reggiano sajt, a Grana Padano sajt, a pecorino sajtok, a mozzarella és a ricotta sajtok, valamint különféle félkemény és kemény sajtok. A vállalat továbbá számos más tejterméket is készít, mint például tejföl, tejszín és vaj.

Az évek során a Caseificio Val D'Apsa sikere azon alapul, hogy a cég mindig hű maradt az eredeti receptekhez és a hagyományos technológiákhoz, amelyeket generációkon át örökítettek tovább. A cég továbbra is elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és az olasz tejtermék-ipar egyik legmegbízhatóbb és legmagasabb minőséget nyújtó cégeként ismert.

Kategória
Szeletelt sajt
Kiszerelés
80 g
Márka
Caseificio Val d'Apsa
Gyártó
1 700 Ft
Részletek

Összetevők: pasztőrözött juhtej, só, tejoltó és válogatott tejsavas erjesztők

 

Tápanyagtartalma 100 grammra vonatkoztatva:

  • Kalória: 407 kcal
  • Zsír: 34 g
  • amelyből telített zsírsavak: 24 g
  • Szénhidrát: 1 g
  • amelyből cukrok: 0 g
  • Fehérje: 24 g
  • Só: 1,7 g
Adatok
Cikkszám
2128-Caseificio_Val_D__Apsa