Nagy cső alakú tészta, rövidebb mint a Canneloni tészta, de sokkal szélesebb. Általában a paradicsomos szószos receptekben használják, mint például a ragù napoletano recepttel készített paccheri, a tenger gyümölcsei mártások receptjei vagy bármilyen típusú, fokhagymás étel.
Főzési idő: 10-12 perc
Termelői információ
1983 óta három generáción átívelő sikeres családi vállalkozás a csodálatos Tvoliere delle Puglie, Olszország magtárának szívében található. A cég kifinomult mediterrán gasztronómiát képviseli hazai és nemzetközi szinten egy egyedi kézműves tésztával, amely a szem és ínycsiklandozó. Csak minőségi alapanyagokból és a legjobb magtárakból gondosan kiválasztott durumbúzából kerülnek feldolgozásra a Carazita tészták. A Carazita “ család ma is szeretettteljes gonddal figyel feldolgozási fázisokat tiszteletben tartva az ősi recepteket.