30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Acetaia Leonardi Gránátalmás balzsamkrém

Fehér húsokon, libamájokon, felvágottakon, friss, érlelt vagy kék sajtokon, gyümölcssalátákon, kreppeken, fagylaltokon, panna cottán, joghurton öntetként vagy koktélok és szószok elkészítéséhez ajánlott.

 

Termelői információ

A Leonardi Balzsamecet a modenai dombokon született, ahol a jellegzetes Lambrusco és Trebbiano szőlőfajtákat termesztik. A szőlőmust-alapanyagát a Modenai Balzsamecethez ezekből a kiváló szőlőfajtákból nyerik ki. A Leonardi család a szőlő felszedésétől a palackozásig követi ennek az ősi fűszerezésnek az összes gyártási fázisát. Törekednek az édes-savanyú ízek sokoldalú varázslatos egyensúlyának megtalálásában. 

Az Aceto Gocce Leonardi által készített balzsamecet a hagyományos eljárást követve fahordókban érik. Különlegességnek számítanak az ízesített ecetek, melyeket a szarvasgomba, a cseresznye, a füge és a peperoncino verzióban készítenek el.

Kategória
Ecet
Kiszerelés
220 g
Márka
Acetaia Leonardi
Gyártó
1 950 Ft
Részletek
Összetevők: sűrített szőlőmust, vörös balzsamecet (vörösborecet, sűrített szőlő must), módosított keményítő, gránátalma aroma, SZULFITOT TARTALMAZ.
Adatok
Cikkszám
1868-Acetaia_Leonardi
Hasonló termékek