Keserű és finom savanykás ízű, organikus keserű narancsokból készül, amelyeket kézzel szüretelnek Etna területén, Szicíliában. A származási területre jellemző hőmérsékletnek köszönhetően ezek a citrusfélék olyan belső pigmentációt fejlesztenek ki, amely egyedülálló a világon. Íze: kissé keserű és finoman savanykás. Párosítások és tippek: kiválóan illik kávé alapú desszertekhez, joghurthoz és turmixokhoz. Remekül illik mortadellához, friss kecskékhez és taleggio sajthoz.
Termelői információk
A cég története egész a világháborúkig nyúlik vissza, amikor Elisa Antonini mézet kezdett el készíteni. A hetvenes években pedig megindult a cégfejlődés, gépesítés majd később a nemzetközi kereskedelem útján. A természetes alapanyagokból előállított kíváló minőségű lekvárok a legváltozatosabb ízekben kaphatóak.