30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Pastificio Benedetto Cavalieri Bucatini

Pastificio Benedetto Cavalieri Bucatini
Pastificio Benedetto Cavalieri Bucatini

A Bucatini jelentése: "lyukas" (az olasz buco vagy bucato szavakból eredeztetve). Mintha spagetti volna… Olyan vastag spagetti, amelyiknek sohasem főne át a közepe, anélkül hogy a külső része túl ne főne, ezért lyukas. Hála a lyuknak, ahová a főzővíz is eljut, ez a tésztafajta mégiscsak hamarabb fő meg, mint a spagetti.

Főzési idő: 7-8 perc

Termelői információ

 

1918 óta négy generáción átívelő sikeres családi vállalkozás. Pugliában, Lecce közelében található Benedetto Cavalieri páratlan tudást örökít meg a durum tésztafélék terén és ehhez egyedülálló finomság társul. A tészta megmunkálására egy KÍMÉLETES eljárást választottak: a búzadara kizárólag bronzból készült tésztanyomó forma segítségével kerül feldolgozásra. Miután a tészta kihúzásra került, egy olyan helyiségbe viszik, ahol lassú szárítással verhetetlen állagot és főzésállóságot biztosítanak a termékeknek.

Kategória
Tészta
Kiszerelés
500 g
Márka
Pastificio Benedetto Cavalieri
Gyártó
2 100 Ft
Részletek

Összetevők: 100% olasz durum BÚZADARA, víz
Allergének: szóját tartalmazhat

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el. Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.
Átlagos tápérték 100g termékben

Energia

1490kJ

Zsír

1,5 g

amelyből telített zsírsavak

0,3 g

Szénhidrát

71,5 g

amelyből cukrok

3,6 g

Fehérje

12,55 g

 

 

Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

 

Adatok
Cikkszám
1560-Pastificio_Benedetto_Cavalieri
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek