30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.
A Pesto alla Genovese hagyományos recept alapján készül, friss genovai bazsalikommal, melyapró leveles változat, így nem keserű. Tipikusan trofiette és tagliolini tésztéhoz használják, amelyeket felkockázott burgonyával és zöldbabbal főztek meg. A Cucina Antica pestója ideális tojásos tésztákhoz, de akár gnocchihoz is. Kiváló paradicsommártásokhoz vagy tésztasalátákhoz, krutonnal vagy bruschettára kenve, nyers vagy gratin paradicsom ízesítéséhez, főtt burgonyához vagy lágy sajtokhoz.
Termelői információk
Az egész 1932-ben kezdődött, amikor Romolo Barbieri látnoki képességgel rendelkező vállalkozó megálmodta és megalapította élvonalbeli pácolt húsokat gyártó cégét, Cavezzo kisvárosában, Modenától északra. Az első különlegesség, a Ragú Tutto ami a II. világháború idején a szószok előfutára volt. Az innovációk folyamatos keresése kifinomult termékek fejlesztéséhez vezetett. Így 2014-ben új termékcsaládot hoztak létre Cucina Antica névvel.
Összetevők: napraforgó olaj,bazsalikom(29%), kesudió,SAJT:r eszelt GRANA PADANO (TOJÁS LIZOZIM),PECORINO JUHSAJT, só,rizskeményítő, fűszernövények, emulgeálószer:SZÓJALECITIN, FENYŐMAG, természetes aromák,tejsav,cukor.
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia
412 kJ / 98 kcal
Zsír
amelyből telített zsírsavak
4,7 g
1,2 g
Szénhidrát
amelyből cukrok
3,6 g
2,3 g
Fehérje
10 g
Só
1,8 g
Allergének: Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.
Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Min. megőrzi a gyártástól számított 36 hónapig.Felbontás után hűtve, +4°C-on tárolandó, 2 napig fogyasztható.