30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

La Torrente Amatriciana szósz

Az olasz kulinária az ízek szivárványa, a La Torrente Amatriciana szósza pedig az egyik legfinomabb árnyalat az ínyencek földjén. A chili, hagyma és olívaolajjal főzött paradicsom és szalonna a serpenyőben történő gyors átmelegítés után hangosan kiált a bucatinik után.

 

Termelői információ

 

1965 óta a cég töretlen sikere a családi hagyományok és a minőség megőrzésében rejlik. A paradicsomok Dél-Olaszország főként Puglia területéről kerülnek betakarításra ugyanazzal a szenvedéllyel, ami Giuseppe Torrente-t is mozgatta a cég megalapításakor.

Az első üvegekbe csomagolt termékek fejlett innováción mentek keresztül amik garantálják a paradicsomok frissességét, hogy azok a legfinomabb formájukban kerülhessenek felhasználásra. 

 

Kategória
Szószok
Kiszerelés
330 g
Márka
La Torrente
Gyártó
1 300 Ft
Részletek

Összetevők: zúzott paradicsom 84%, bacon szalonna, sertés tokaszalonna 5%, sertéshús, hagyma 1,7%, chilipaprika, só, olívaolajbors. Savanyúságot szabályzó anyag: citromsav

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el.

 

Adatok
Cikkszám
1366-La_Torrente
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek