30.000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Acquerello carnaroli Rizs 7 éves érleléssel

Az Acquerello rizs feldolgozásának egy exkluzív folyamatát szabadalmaztatta. A rügy a rizs létfontosságú része, az új növény embriója, amely a rizs legértékesebb tápanyagait, különösen ásványi sókat és vitaminokat tartalmaz. A szabadalom a rügy újraintegrálását jelenti (miután elválasztották a pelyvától) ahol a rizsszemet egyszerű és mechanikus keverési módszerrel dolgozzák, hogy a rügy teljes felszívódását elérje a gabona külső részében. Ennek során a fehér rizsszem megőrzi a legértékesebb táplálkozási tulajdonságait, amelyeket egyébként csak a barna rizs tartalmaz. Carnaroli fajta Hosszú szemű A.

 

Termelői információ

 

Acquerello Carnaroli rizst Piedmont tartományban termesztik, amelyet a Mont Blanc hegy olvadékvízével öntöznek. A rizs kivételesen hosszú 7 év érlelési időt élvez. Ezáltal jobban megőrzi a vitaminok és fehérje erejét. A rizsszemek térfogata és súlya főzés közben nő. Ez növeli a a rizs abszorpciós képességét és jelentősen csökkenti a ragadósságot és szilárd marad. Magas minőségű rizottó rizs.

 

 

Kategória
Rizs
Kiszerelés
500 g
Márka
Acquerello
Gyártó
4 650 Ft
Részletek

Összetevők: fehér rizottó rizs

Hosszúság: 7mm

Alak: Félkúpos gyöngy alakú

 

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatás az adott termék címkéje alapján érhető el.
Átlagos tápérték 100g termékben

Energia

1468kJ / 346kcal

Zsír

1 g

amelyből telített zsírsavak

0,2 g

Szénhidrát

78 g

amelyből cukrok

0,2 g

Fehérje

8 g

 

Allergének: Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.

 

Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

 

Adatok
Cikkszám
1895-Acquerello
Hasonló termékek